HTML

franvill

csak töprengek, oszt leírom...

Friss topikok

  • franvill: @Bokortalan Lajtalan: Faludy György: Vezérek és költők Ferenc császár nem ismerte Kazinczyt, Vö... (2011.03.27. 14:28) Hobo Kossuth-díjáról

Linkblog

Archívum

Wittner Mária megszólalásairól

2011.03.27. 14:58 franvill

Wittner Mária megszólalásairól

még nem olvastam, nem hallottam olyan véleményt, amivel maradéktalanul azonosulni tudtam volna. Ezért leírom, hogy én mit gondolok:

1. Wittner Mária egy igazságtalanul és aljasul meghurcolt, sokat szenvedett ember. Nem tartom ízlésesnek, hogy olyanok köszörülik rajta a nyelvüket, akik burokban élték (és valószínűleg fogják leélni) az egész életüket, akiket soha nem hurcoltak meg, akik a töredékét sem szenvedték el azoknak a megpróbáltatásoknak, amiket ő 1989 előtt elszenvedett.

2. Wittner Mária gyakran mond vállalhatatlan, undorító dolgokat. Vagy azért, mert a józanságát és igazságérzetét súlyosan kikezdték az átélt szenvedések, vagy azért, mert a szenvedésektől függetlenül is durva jellemhibái vannak, esetleg ezért is, azért is. Ez ügyben evilági bíróság nemigen tud megalapozott ítéletet mondani.

3. Wittner Mária azért lett parlamenti képviselő, mert valaki be akarta és be akarja gyűjteni a megszólalásaival egyetértők szavazatait. Ez a valaki pontosan tudja, hogy Wittner Mária lejáratja magát a megszólalásaival, de úgy gondolja, hogy ez nem nagy ár az említett szavazatokért. Erről az illetőről evilági bíróság is mondhat megalapozott ítéletet.

update: Ezt a három dolgot egyszerre gondolom. Külön-külön mind csak részigazság lenne.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://franvill.blog.hu/api/trackback/id/tr842775624

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása